Lagermedarbetare/Däckmontörer till Märsta - Start augusti

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom transport, distribution, lager? Vill du ta steget att arbeta som lagerarbetare hos Meet a Group international AB? Nu har du möjligheten. Detta är ett jobb på heltid där Meet a Group international AB letar efter någon under tills vidare.

Att bo i närheten av Sigtuna kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Meet a Group international AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som lagerarbetare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Meet a Group international AB och jobba som lagerarbetare! Ansök senast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om tjänsten:

Just nu söker vi engagerade däckmontörer till vår samarbetspartner i Rosersberg som är belagt i söder om Märsta. Tjänsten sträcker sig från augusti till december med möjlighet till förlängning.

Vem söker vi?

Vi söker en motiverad och självgående person som trivs i ett högt arbetstempo och som söker en långsiktig anställning. Du är en lagspelare som bidrar med en positiv inställning och strävar efter att utföra arbete med hög kvalitet. Noggrannhet och ansvarstagande är grundläggande krav för denna tjänst.

Arbetsuppgifter:

 • Plockning och paketering av varor
 • Assistera vid in- och utleveranser
 • Montering av däck på fälg
 • Däckbalansering
 • Kvalifikationer:

  Flytande svenska i både tal och skrift samt förmåga att kommunicera på engelska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du ska vara bekväm med att arbeta i högt tempo, samtidigt som du bibehåller noggrannheten i ditt arbete. Du bör också ha god förmåga att arbeta i team och hjälpa till där det behövs. Arbetet kan vara tung så vi ser gärna att du är fysisk aktiv.


  Plats: Rosersberg

  Start: 5:e augusti

  Lön: Enligt överenskommelse

  Arbetstid: Måndag - fredag 07:30-16:30


  Om oss:

  Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.

  Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.


  Låter detta som något för dig? Ansök idag!

  Vid frågor om tjänsten kontakta fahami@submitbemanning.se

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidHeltid
  FöretagsnamnMeet a Group international AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5591911747
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeLagerarbetare
  YrkesområdeTransport, distribution, lager

  Ansökan

  Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Sigtuna. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Till webb­ansökan »
  Relaterade jobb

  Lagerarbetare sökes till Rosersberg - start i augusti/september

  Jobblyftet AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Sigtuna.

  2024-06-19

  Mer info

  Lagermedarbetare start augusti -24

  Bemanningspoolen i Värnamo AB söker tre personer till tjänsten som lagerarbetare i Värnamo.

  2024-06-20

  Mer info

  Orderplockare till ICAs e-handels lager i Brunna-extrajobb

  Svenska Storesupport Bemanning AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Upplands-Bro.

  2024-06-25

  Mer info