Extraarbete lager/produktion sommar 2024

Publiceringsdatum: 2024-04-15

Är du intresserad av att jobba inom transport, distribution, lager? Letar du efter en chans att arbeta som lagerarbetare på Adecco Sweden AB? Nu är det möjligt. Adecco Sweden AB söker någon som vill arbeta deltid under 3 månader – upp till 6 månader. Kanske är det du?

Att bo i närheten av Helsingborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Adecco Sweden AB i rollen som lagerarbetare så har de just nu sex lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som lagerarbetare? Sök jobbet hos Adecco Sweden AB senast onsdag den femtonde maj 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och vill vara medarbetare hos Adecco Helsingborg inom lager och produktion. Arbetsuppgifter varierar hos de olika kunderna men kan innebära bland annat manuellt packning och plock, sortering samt viss truckkörning. Därför är det viktigt att du som söker har ett stort fokus på ansvar och kvalitet.

Som anställd i vår konsultpool kommer du erbjudas varierande uppgifter och arbetstider. Du kommer arbeta såväl i team som självständigt. Arbetet kan stundvis vara fysiskt krävande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du är tillgänglig ett par dagar i veckan och är flexibel då behovet kan dyka upp med både längre och kortare varsel. Arbetspassens längd är varierande och förlagda på såväl dagtid som nattid, vardagar samt helger.

Kvalifikationer

Som ambulerande konsult arbetar du på olika arbetsplatser runt Helsingborg med omnejd som exempelvis Helsingborg, Åstorp, Ängelholm, Landskrona, Höganäs. Det är därför meriterande att du har B-körkort och tillgång till bil samt truckkort A1-4, B1-4, D1. Som person är du flexibel, utåtriktad och noggrann. Du har förmåga att se helheten och tar ansvar för din arbetsinsats. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplig och inställning till arbetet i denna rekrytering. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Arbetstider/ Varaktighet

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extraarbete för dig med annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, annat arbete eller är pensionär. Urval och rekrytering sker löpande med tillsättning omgående efter överenskommelse. Som ambulerande konsult är du anställd av Adecco men utför arbete hos våra kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde eller avdelning.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare emma.cato@adecco.se. Har du frågor kring registrering, vänligen kontakta supporten, kandidatsupport@adecco.se eller 08-598 980 10.

Om jobbet

Antal tjänster6
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnAdecco Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5564472677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLagerarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Adecco Sweden AB söker sex personer till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Adecco Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lagerarbetare sommar 2024

Eterni Sweden AB söker tre personer till tjänsten som lagerarbetare i Västervik.

2024-03-15

Mer info

Lagerarbetare sommaren 2024!

Human Talent North AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Luleå.

2024-05-23

Mer info

Sommarjobba via Clockwork i Bollnäs!

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Bollnäs.

2024-01-30

Mer info