Partyking söker Gävles bästa lagerarbetare

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Funderar du på att söka jobb inom transport, distribution, lager? Partyking AB är på jakt efter en skicklig lagerarbetare och du kan vara rätt person för jobbet. Partyking AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 11 dagar upp till 3 månader. Kan det vara du?

Om du redan bor i närheten av Gävle, är det här din chans att söka ett spännande jobb Partyking AB har just nu ett ledigt jobb som lagerarbetare. Söker du efter en spännande karriär som lagerarbetare? Sök jobbet hos Partyking AB senast söndag den artonnde augusti 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

På Partyking har vi antagit uppdraget Fight Boredom. Det betyder att vi alla tillsammans ska bekämpa vardagstristessen och göra våra egna och våra kunders liv lite roligare varje dag. Det är ett otroligt viktigt uppdrag som vi tar på stort allvar och med stor humor.

Vi finns för att göra det lätt att ha roligt. Vi ska göra allt vi kan för att bekämpa tristess.

Uppdragsbeskrivning

Årets läskigaste högtid närmar sig och vi på Partyking gör oss redo för att levererakusliga paket till hela norden. Därför söker vi dig som älskar högt tempo och delar vår glädje med att jobba i team där vi lyckas tillsammans. Arbetspassen är främst förlagd under vardagar, dagtid och med en tjänstegrad upp till 60%. Tjänsten sträcker sig till 2024-11-30 med möjlighet till förlängning. Du bör vara tillgänglig för att påbörja tjänsten i september.

På Partykings lager får du vara dig själv, vi är många medarbetare med olika bakgrunder, utbildning och erfarenhet. Vi värdesätter att du kommer till jobbet redo att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och gör ditt bästa för kunderna. Teamet på lagret jobbar varje dag för att ge kunderna en minnesvärd upplevelse med våra fantastiska produkter och snabba leveransalternativ. Som medarbetare i vårt team kommer du bland annat plocka och packa paket till kunder över norden.Kollektivavtal finns med Handels fackförbund.

Vem är det vi söker?

Hos oss på Partyking kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Du tycker om att röra på dig och att utmana dig själv. Det viktigaste är att du som person trivs att arbeta mot uppsatta mål, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som samarbeta i en större grupp.

Om Partyking

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Vi säljer allt till festen och en roligare vardag via e-handel. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM.

Partykings huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 30 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager. Här finns möjligheter att växa i takt med företagets utveckling och din prestation påverkar företagets framgång på kort och lång sikt. Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi kan erbjuda en trivsam arbetsmiljö, fantastiska arbetskamrater och en organisation som är snabb, effektiv och handlingskraftig.Ansök nu!

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!Vid frågor om annonsen eller tjänsten: johan@partyking.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPartyking AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5567176630
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLagerarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Partyking AB söker en person till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Partyking AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Tranpenad söker Flens bästa skjutstativtruckförare!

Tranpenad AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Flen.

2024-03-25

Mer info

Söker en lagerarbetare till vårt lager i Almnäs

Submit AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Södertälje.

2024-04-15

Mer info

Vi söker en lagerarbetare till Vaggeryd!

OnePartnerGroup GGVV AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Vaggeryd.

2024-06-20

Mer info