Vill du arbeta extra på Förlagssystems lager i Falun?

Publiceringsdatum: 2024-05-21

Letar du efter anställning inom transport, distribution, lager? Positionen som lagerarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är Falun den angivna tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom lagerarbetare, ta en titt på de tjugo lediga tjänsterna som Studentconsulting Sweden AB (Publ) erbjuder för att se om det är en matchning. Studentconsulting Sweden AB (Publ) letar efter erfaren lagerarbetare som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den trettioförsta maj 2024.


Jobbannons

Är du framåt, flexibel och gillar att arbeta i team? Då kan rollen som lagermedarbetare hos Förlagssystem passa dig.

Vi söker just nu flertalet personer som vill ingå i vår konsultpool för långsiktigt uppdrag hos Förlagssystem i Falun med start i juni.

Som lagermedarbetare kan du komma att tillhöra en eller flera avdelningar, beroende på erfarenhet och kunskap. Vi söker bland annat till avdelningarna Plock/Pack, Påfyllning och Spedition (in/utleverans). Arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning.

Arbetstider på samtliga avdelningar är mest förkommande mellan 07:00-16:00, måndag till fredag.

Som flexibel medarbetare i vår konsultpool kommer du att ha både inplanerade pass på schema i förväg men kommer också behöva kunna hoppa in med kort varsel för att täcka till exempel sjukfrånvaro eller högre oväntade volymer. Vi förväntar oss att du ska kunna arbeta ca2-3 pass i veckan och gärna mer under till exempel semestertider.

Din profil

För att trivas i rollen som lagermedarbetare hos Förlagssystem tror vi att du är flexibel som person och har inga problem med att hoppa in där det behövs. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självständig i ditt arbete. Du är engagerad i ditt arbete och ser till att vara à jour med nyheter, förändringar och förväntningar.

Du har lätt för att ta instruktioner och sätta dig in i digitala enkla ordersystem.

Vi tror mycket på, att med rätt personlighet kommer du att fixa dina arbetsuppgifter och ställer därför inte så mycket krav på tidigare erfarenhet.

Vi ser det därför endast meriterande om du tidigare har arbetat i liknade roll och har erfarenhet av truckkörning.

Större delen av din arbetsdag kommer du att stå, gå och göra en del lyft, där av ser vi gärna att du trivs med fysiskt arbete.

För att kunna arbeta extra krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% från annat arbete, studier eller som pensionär. Du kommer behöva registrera intyg som stärker detta och något som går att ladda upp så fort din profil är skapad hos oss.

Se gärna över dina referenser redan nu så du är redo när vi ringer!

Låter detta intressant för dig och du tror att rollen skulle passa dig? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag så vi får lära känna dig!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster20
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLagerarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tjugo personer till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Falun. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2024-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lagermedarbetare sökes för extrajobb på Schenker Logistics i Torsvik!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till tjänsten som lagerarbetare i Jönköping.

2024-05-30

Mer info

Extrajobb som lagerarbetare i Eskilstuna

Libera i Sverige AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Eskilstuna.

2024-03-22

Mer info

Morgonpigg lagerarbetare för extrajobb på DHL Arlanda

Jobandtalent Sweden AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Stockholm.

2024-04-24

Mer info